GeenWinkel Betalen & Verzenden

BETALEN

iDeal

Dit is het inmiddels welbekende en zeer veilige systeem van de (meeste) Nederlandse banken. U komt automatisch in de voor u bekende online bankieren omgevingt van uw bank en autorisert zo de betaling.

- Factuurbedrag wordt direct afgeschreven via online bankieren


Afterpay

Let op: alleen voor Nederlandse klanten. AfterPay voert voor deze webwinkel het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij deze webwinkel betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van 250 Euro als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van 600 Euro.Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.


Vooraf Overmaken vanuit Nederland en Belgiƫ

U maakt zelf het verschuldigde bedrag over onder vermelding van het factuurnummer. Wij versturen op het moment dat we het bedrag ontvangen hebben. Dit kan 5-8 werkdagen duren.

Factuurbedrag zelf overmaken naar
ABN AMRO 44.10.39.383
t.n.v. Allan Vogue, Den Haag

IBAN: NL27ABNA0441039383 , BIC: ABNANL2A


Credit Card & PayPal

Wij werken met PayPal, ook voor de acceptatie van de creditcards, zoals MasterCard en Visa. Het heeft vele voordelen voor u om te betalen via PayPal, bijvoorbeeld de kopersbescherming.

U kunt hier dan kiezen om te betalen met een CreditCard of via PayPal. Dus voor alle duidelijkheid: u hoeft geen PayPal rekening te hebben en ook niet aan te maken indien u met uw Credit Card wilt betalen! Wij rekenen de kosten van PayPal NIET door bij uw order.


Rembours - Alleen mogelijk voor adressen in Nederland

Het verschuldigde bedrag zal via betaling aan de TNT postbode worden verrekend. Zorgt u ervoor dat u voldoende contanten in huis heeft. Bij niet thuis of geen geld, kunt u tot 2 weken na dato het verschuldigde bedrag in het betreffende postkantoor gaan betalen.

- Kosten 15 Euro extra
- Factuurbedrag contant aan de postbode betalen

VERZENDKOSTEN

NL (€0,00 - 100,00): €5,00
NL (> €100,00): €0,00

BE (€0,00 - 150,00): €10,00
BE (> €150,00): €0,00